Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Holdfény krónikák

 

 

Holdfény-Kisértés

 

 


 

 


 

 

 

valko-a-napfenyben.jpg

Amikor Susy és Elizabeth egy árnyra lesz figyelmes a tanyájuk környékén. Nem érzik biztonságba magukat, és féltik lovaikat. És amikor a díjnyertes Dacosnak nyoma vész, Elizabeth utána jár a dolognak és megdöbbentő felfedezést tesz a 100 éves tanyával és egy 100 éve eltűnt személlyel kapcsolatban. De vajon hogyan jön a képbe a testvérpár?

 

 

 

lo.jpgHoldfény- Nincs visszaút--- Elizabeth és Susy gondatlan életet élnek tanyájukon, és Susy meg is nyeri a versenyt. Csakhogy a közelmúltban megnyílt kapun nem csak Dacos lépett át, hanem egy másik jövevény is. Shastan, a szellemló a földön ragadt. A következő telihold új fordulatot hoz a testvérpár életébe.

 

 

 

Cikkek

3. fejezet- Vissza a földre

2011.10.24

Elizabeth elmeséli, mit látott a könyvtárban és azt, hogyan szerezhetik vissza Dacost. Ám a terv kockázatos, ám Susy mágis beleegyezik. Este Elizabeth kilovagol Susyval Mámor hátán. És amikor a hold eléri az álláspontját Susynak cselekednie kell...

 

2. fejezet- A titok nyitja

2011.10.19

Amikor reggel Elizabeth kimegy az istállóba, hogy enni adjon a lovaknak, megdöbbentő látvány fogadja. Dacos eltűnt. A hír kihozza a sodrából Susyt. Elizabeth rátalál egy könyvre a tanyájuk egyik elhagyatott szobájában. A könyv talán megoldás lehet Dacos felkutatására.

 

1. fejezet

2011.09.17

1. fejezet Valami nem stimmel

A testvérpár, Elizabeth és Susy lovaikkal eddzenek a pályán. Ám valami nincsen rendben, Mámor megilydt egy természetfeletti lénytől.t. Este Susy úgy érzi, valaki figyeli őket. Mintha kisértetek járnának a házban. De mivel a lányok nem hisznek a szellemekben, fátylat eresztenek a múltra és eltszik magukat holnapra, mit sem selytve, mi történik közben odakinn.